home Uncategorized AC Milan harron Ivan Rakitic-in, e vë në target një mesfushor tjetër.

AC Milan harron Ivan Rakitic-in, e vë në target një mesfushor tjetër.

Klubi italian, Ac Milan të cilet kan bërë një merkato të madhë këtë verë tashme e kanë vën në target edhe brazilianin Rafinha, ky i fundit nuk kishte minuta të mjaftuara sezonin e kaluar dhe per kete arsye mendon largimin raporton Diaro Gol.

Në rastë se ndodhë ky transferim atëherë Barcelona do të fitoj hiç më pak se 35/40 milion euro. 

2 thoughts on “AC Milan harron Ivan Rakitic-in, e vë në target një mesfushor tjetër.

Comments are closed.

error: Content is protected !!